Begeleid online trainingen volwassenen, Doel Preventie

Prijs: Gratis
Locatie: DOEL Delfland Preventie - Sint Jorisweg 2 , 2612 GA , Delft
Telefoonnummer: 015 260 7447

Onze trainingen en voorlichtingen op locatie staan stil, maar gelukkig staan wij niet helemaal stil. Juist in deze tijd kan het zijn dat volwassenen meer last krijgen van bepaalde klachten. Daarom biedt Doel Preventie mogelijkheden om gratis online trainingen te volgen gericht op diverse onderwerpen, zodat we toch kunnen werken aan ons doel: het voorkomen van psychische problemen. Dit kan onder begeleiding van één van onze professionals of anoniem en onbegeleid via onze website. Hieronder volgt meer uitleg over deze twee vormen van digitale begeleiding en het aanbod voor volwassenen.

De deelnemer meldt zich aan voor een training door naam en contactgegevens naar ons te mailen waarna een intake plaatsvindt met de trainer.

Er zijn trainingen gericht op de volgende onderwerpen (Voor meer informatie klik op de training/link):

Positief denken: Voor volwassenen die last hebben van niet-helpende gedachten en positiever willen leren denken.

Minder piekeren: leert je om te gaan met bezorgde gedachten: Voor volwassenen die last hebben van piekergedachten, die hier beter mee willen leren omgaan, zodat deze gedachten verminderen.

Mindfulness: vergroot je aandacht voor het hier-en-nu :Voor volwassenen die veel piekeren en last hebben van stress en lichamelijke klachten.

Oefenen met ontspannen: hoe je spanning los kunt laten :Voor volwassenen die te maken hebben met spanning en ondersteuning nodig hebben bij het ontspannen.

Hulp vragen op een prettige manier :Voor volwassenen die het lastig vinden om hulp aan anderen te vragen.

Assertiviteit: sociaal vaardiger :Voor volwassenen die het lastig vinden om nee te zeggen, grenzen aan te geven en voor zichzelf op te komen en beter contact willen leren maken met anderen.

Beter slapen: je slaapproblemen verminderen: Voor volwassenen met lichte tot matige slaapproblemen, die beter willen leren slapen.

Kijk ook op GGZ-Delfland voor meer informatie. Zoek op preventie.