Begeleid online trainingen Jeugd Doel Preventie

Prijs:
Locatie: DOEL Delfland Preventie - Sint Jorisweg 2 , 2612 GA , Delft
Telefoonnummer: 015 260 7447

Oefenen met ontspannen: voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar die te maken hebben met spanning en ondersteuning nodig hebben bij het ontspannen.

De deelnemer meldt zich aan voor een training door het aanmeldformulier in te vullen, waarna een (telefonische) intake plaatsvindt met de trainer. Vervolgens maakt de trainer een account aan en zet de training klaar voor de deelnemer. De trainer begeleidt het maken van de training op afstand. Een deelnemer kan ook meerdere trainingen volgen. Let op! Het gaat nog steeds om preventieve hulp. Er zijn trainingen gericht op de volgende onderwerpen (Voor meer informatie klik op de training/link):

Durf meer : voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 8-14 jaar die beter met hun angst(en) om willen leren gaan. Begeleiding van een ouder is een voorwaarde.

Aan de slag met je gedachten!: voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar die last hebben van niet-helpende gedachten en positiever willen leren denken.

Minder piekeren: voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar die last hebben van piekergedachten, die hier beter mee willen leren omgaan, zodat deze gedachten verminderen.

Omgaan met je gevoelens: voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar die via deze training leren om verschillende emoties op een helpende manier te uiten.

Voel je goed over jezelf: voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar die een negatief zelfbeeld hebben en graag een realistisch zelfbeeld en meer eigenwaarde willen krijgen.

Kom voor jezelf op:voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar die het lastig vinden om voor zichzelf op te komen. Je leert nee zeggen en grenzen aangeven.

Oefenen met ontspannen: voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar die te maken hebben met spanning en ondersteuning nodig hebben bij het ontspannen.

Kijk op GGZ-Delfland voor meer informatie.