Jonge mantelzorgers in Delft (tot 25 jaar)

Jonge mantelzorgers zijn onmisbaar. Zij zetten zich dag in dag uit in voor een ander en dat verdient alle lof. Tijdens de week van de jonge mantelzorger in juni 2023 stonden we even stil bij hun dagelijkse zorg voor een ander én was er tijd voor ontspanning.

Delft voor Elkaar erkent en ondersteunt jonge mantelzorgers in Delft. We organiseren speciale activiteiten en bijeenkomsten waar jonge mantelzorgers elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen kunnen delen en plezier kunnen hebben. Daarnaast bieden we ook individuele begeleiding en advies aan jonge mantelzorgers, zodat ze de juiste ondersteuning kunnen krijgen in hun situatie.

WhatsApp groep
Delft voor Elkaar heeft een WhatsApp-groep voor de jonge mantelzorgers die behoefte hebben aan meer contact met lotgenoten. Wil je aansluiten bij het lotgenotengroepje? Stuur dan een WhatsApp bericht naar Soumaya, jongerenwerker bij Delft voor Elkaar: 06 38 60 67 19.

Contact
Heb je een vraag, loop je ergens tegenaan of wil je meer weten wat wij voor jou als jonge mantelzorger kunnen betekenen? Neem contact op met Soumaya Abalhoussaien, jongerenwerker | s.abalhoussaien@participedelft.nu | 06 38 60 67 19