7 april is het voor de 75st keer Wereldgezondheidsdag. 75 jaar van ontdekkingen, ontwikkelingen en samenwerkingen van professionals die ons helpen om gezond op te groeien en gezond ouder te worden.

Delft voor Elkaar vind gezondheid heel belangrijk. Dit gaat niet niet alleen maar over bewegen en gezond eten, maar we zetten ons ook dagelijks in om de mentale gezondheid en  financiële en sociale situatie van de Delftenaar te verbeteren.

Zo geven onze cliëntondersteuners persoonlijk advies en denken zij mee over oplossingen op het gebied van relatie, gezin, verlies, wonen, werk en geld. Vanuit het JOGG Delft werknet werken we hard aan een samenleving waarin kinderen kunnen opgroeien in een gezonde leefomgeving, diverse trainingen en ontmoetingsgroepen helpen de sociale vaardigheden en sociale kringen te vergroten en de buurtsportcoaches van Delft voor Elkaar zorgen voor dagelijkse beweging en ontspanning op de playgrounds van Delft.

Gezondheid is belangrijk omdat het van invloed is op alle aspecten van ons leven. Als we gezond zijn, hebben we meer energie, voelen we ons beter en kunnen we meer genieten van onze dagelijkse activiteiten. Soms is het fijn om hier een beetje hulp bij te krijgen. Geen probleem, we staan voor je klaar. Wat kan Delft voor Elkaar voor jou betekenen?