Lekker eten en mooie ontmoetingen bij buurtrestaurant Eten bij de Buren

Donderdag 10 oktober 2019 was de aftrap van het eerste diner bij Buurtrestaurant ‘Eten bij de Buren’ op locatie Delfshove.​ Het Buurtrestaurant wordt elke tweede donderdag van de maand georganiseerd. Spannend, want zouden er gasten komen? Ja! Er waren maar liefst 31 gasten en het was super. Goed georganiseerd, een lekkere drie-gangenmaaltijd en de gasten hebben lekker gegeten, maar hebben bovenal een hele fijne avond gehad.

Op 14 november a.s. is de volgende ‘Eten bij de Buren’ en vrijwel alle mensen die er afgelopen donderdag waren hebben zich weer ingeschreven. Een aantal heeft zelfs aangegeven dan graag iemand mee te gaan nemen. En, hoe mooi: een aantal mensen heeft zelfs al afgesproken om samen een keer op pad te gaan en om leuke dingen te gaan ondernemen met elkaar. Voor donderdag waren dit wildvreemden voor elkaar en nu gaan ze samen wat gezelligs ondernemen. Wat een mooi resultaat!

“Het buurtrestaurant in Delfshove heeft een mooie eerste stap gezet om een bijdrage te leveren aan het stimuleren van ontmoetingen

Kortom: “Het was een gezellige avond met goede gesprekken, goed eten en volgens alle aanwezigen zeker voor herhaling vatbaar.”

 

Buurtrestaurant Eten bij de Buren
Delfshove
Vorrinkplein 99
Delft

Informatie
Iedere 2e donderdag van de maand
18.00 – 20.00 uur (vanaf 17.30 uur geopend)

3-gangen diner, voor 6 euro

Aanmelden
– langslopen bij de receptie van Delfshove
– mailen naar receptie.dlh@pietervanforeest.nl

– of bel naar 015 256 93 10.

Flyer eten bij de buren