Vrijwilligers gezocht: telefonistes en chauffeurs voor de Particuliere Vervoersdienst

De Particuliere Vervoersdienst is een dienst van Delft voor Elkaar die voorziet in een behoefte van ouderen die om gezondheidsredenen een ondersteunende arm nodig hebben. Zo dragen we bij aan het vergroten van mobiliteit, veiligheid en contactmogelijkheden.

Vrijwilligers gezocht: telefonistes en chauffeurs voor de Particuliere Vervoersdienst

Ben jij die vrijwilliger die graag dingen regelt, die veel voldoening uit het vrijwilligerswerk wil halen en die graag met ouderen omgaat om hen ‘op weg te helpen’? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Telefoniste Particuliere Vervoersdienst

Als vrijwilliger bij de telefooncentrale verbind je de vraag voor vervoer aan een vrijwillige chauffeur. Ook zorg je voor de administratieve afhandeling. De centrale is gevestigd in de hal van Delft voor Elkaar, Van Bleyswijckstraat 91, 2613 RR Delft.

Wij vragen:

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Ervaring op digitaal en administratief gebied
  • Minimaal één dagdeel per week beschikbaar op maandag-, dinsdag- of donderdag-ochtend van 9.00 tot 13.00 uur
  • Affiniteit met de doelgroep ouderen

Wij bieden:

  •  Prettige werksfeer
  • Vrijwilligersvergoeding
  • Trainingen zowel werk gerelateerd als persoonlijke ontwikkeling
  • Professionele begeleiding op de werkvloer

Chauffeur bij de Particuliere Vervoersdienst Delft

Iedereen die over een auto beschikt kan een steentje bijdragen als vrijwilliger. Dit kan al vanaf een uurtje per maand. De chauffeur ontvangt een kilometeronkostenvergoeding van de persoon die vervoerd en/of begeleid wordt.

Al vanaf een uurtje per maand

Heb je de beschikking over een auto en ben je weleens een uurtje vrij? Als chauffeur bij de Particuliere Vervoersdienst Delft help je ouderen die om gezondheidsredenen niet voor eigen vervoer kunnen zorgen. Een ondersteunende arm bieden, de boodschappen naar binnendragen, even meelopen naar de wachtkamer of brengen bij die ene vriendin. Jij brengt ouderen graag naar waar ze moeten zijn.

Voor meer informatie en interesse kun je contact op nemen met Muaha Tatipata: m.tatipata@participedelft.nu / 06 33 08 73 42 (werkdagen ma, di, do)