Vrijwilligers gezocht: chauffeurs en telefonistes voor de Particuliere Vervoersdienst

De Particuliere Vervoersdienst is een dienst van Delft voor Elkaar die voorziet in een behoefte van ouderen die om gezondheidsredenen een ondersteunende arm nodig hebben. Zo dragen we bij aan het vergroten van mobiliteit, veiligheid en contactmogelijkheden. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor de telefooncentrale en naar chauffeurs.

Vrijwilligers voor de telefooncentrale van de Particuliere Vervoersdienst

Als vrijwilliger bij de telefooncentrale verbind je de vraag voor vervoer aan een vrijwillige chauffeur. Ook zorg je voor de administratieve afhandeling. De centrale is gevestigd in de hal van Delft voor Elkaar, Van Bleyswijckstraat 91, 2613 RR Delft.

Wij vragen:

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Ervaring op digitaal en administratief gebied
  • Minimaal één dagdeel per week beschikbaar op maandag, dinsdag of donderdagochtend 9.00 tot 13.00 uur
  • Affiniteit met de doelgroep ouderen

Wij bieden:

Je wordt ingewerkt, geschoold en krijgt ondersteuning van een professional. Er is een kleine onkostenvergoeding en we bieden bovenal een gezellige werkomgeving.

Meer informatie of gelijk aanmelden?

Neem contact op met Muaha Tatipata via 06-33087342 of m.tatipata@participedelft.nu.

Chauffeurs bij de Particuliere Vervoersdienst Delft

De beschikking over een auto en weleens een uurtje vrij? Als chauffeur bij de Particuliere Vervoersdienst Delft help je ouderen die om gezondheidsredenen niet voor eigen vervoer kunnen zorgen. Een ondersteunende arm bieden, de boodschappen naar binnen dragen, even meelopen naar de wachtkamer of brengen bij die ene vriendin. Jij brengt ouderen graag naar waar ze moeten zijn!

Iedereen die over een auto beschikt kan een steentje bijdragen als vrijwilliger. Dit kan al vanaf een uurtje per maand! De chauffeur ontvangt een kilometeronkostenvergoeding van de persoon die vervoerd en/of begeleid wordt.

Interesse om als chauffeur bij te dragen aan deze vervoersdienst?

Neem dan contact op met Muaha Tatipata via 06-33087342 of m.tatipata@participedelft.nu.

 

Flyer Particuliere Vervoersdienst

Flyer chauffeur bij de Particuliere Vervoerdienst