Sociaal makelaar Delft voor Elkaar

De sociaal makelaar begeleidt personen waar een vermoeden is van dementie, of waarbij de diagnose dementie net is gesteld. Hij gaat samen met die persoon kijken waar zijn of haar passie ligt en zoekt bijpassend vrijwilligerswerk. De Sociaal makelaar blijft in beeld voor de persoon met dementie. In het begin gaat hij mee naar het vrijwilligerswerk. Zo nodig werft hij een vrijwilliger die de persoon met dementie kan begeleiden. Daarnaast geeft de sociaal makelaar op het vrijwilligerswerk informatie, zoals hoe om te gaan met mensen met dementie.


Sociaal Makelaar Leo Schol

Aangenaam, mijn naam is Leo Schol en als Sociaal Makelaar ontmoet ik u graag! Waarom? Ik vind het belangrijk dat ook mensen met dementie actief blijven en wil u daarom helpen bij het vinden van activiteiten en vrijwilligerswerk. Passend bij uw passie. Dat doe ik door samen met u te kijken naar organisaties en bedrijven waar men u écht iets kan bieden en waar uw hulp als vrijwilliger tegelijkertijd zeer gewenst is. U kunt bij mij terecht voor advies, inspiratie en begeleiding.


U hoort er bij

Meedoen is belangrijk en geeft een goed gevoel. U ervaart dat u er toe doet én het levert sociale contacten op. Juist voor mensen met dementie, vergeetachtigheid of het vermoeden van dementie is het belangrijk om deel te nemen aan ‘gewone’ activiteiten of vrijwilligerswerk.

Wat is mooier dan werken vanuit uw interesses en talenten? Want talenten die heeft u! Dit zijn goede uitgangspunten om op een prettige en veilige manier deel te nemen aan de samenleving.


Stap voor stap

Samen gaan we op zoek naar activiteiten of vrijwilligerswerk. We bekijken alles vanuit uw talenten, passie en wensen. Zo gaan we te werk:

Stap 1: Thuis kennis maken
Stap 2: Samen een plan opstellen
Stap 3: Samen op zoek naar de perfecte match


Laten we samen op zoek gaan!
Neem geheel vrijblijvend contact op met Sociaal Makelaar Leo Schol.
T: 06 47 54 47 09
E: l.schol@participedelft.nu