Goedkope rijbewijskeuring in Delft voor senioren

Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen terecht bij de RijbewijskeuringsArts op 14 december, 4 januari, 1 februari en vervolgens eens per maand.

Locatie
Wijkcentrum Delft Noord
Brasserskade 77
Delft

Voor informatie en een afspraak belt u naar het landelijke afsprakenbureau: 036-7200911. Zelf een datum reserveren kan via de website: www.rijbewijskeuringsarts.nl.
Let op: Het is niet mogelijk rechtstreeks bij de locatie een afspraak te maken.

Tarieven, inclusief btw
– 75+ B/E € 42,50
– medisch € 59,50, C/D/E (ook voor code 95)
– taxipas € 59,50

Leden van CNV/ouderenbonden en/of thuiszorgorganisaties krijgen € 7,50 korting op de 75+ B/E en medisch, C/D/E en Taxipas krijgen € 4,50 korting.

Verklaring met Geneeskundig Verslag
Voordat u naar de keuring gaat dient er eerst een Eigen Verklaring met Geneeskundig Verslag gekocht te worden. De gemeente Delft verstrekt deze niet meer.

U kunt het formulier downloaden via internet op mijn.cbr.nl (inloggen met DigiD). Tevens is het mogelijk dat de keuringsarts het formulier voor u meeneemt (bij telefonische afspraak aangeven a.u.b.).

De verwerking en beoordeling van de Eigen Verklaring door het CBR kan tot 3 maanden in beslag nemen. Geadviseerd wordt om ten minste 4 maanden voor het verlopen van de geldigheid van het rijbewijs een afspraak te maken voor een keuring.

Ook inwoners uit omliggende gemeenten zijn van harte welkom.