ER ZIJN NOG ENKELE PLAATSEN VRIJ! – Delftse Dagen – Dag 2: Proeverij van kennis, inzicht en ervaringen speciaal voor vrijwilligersorganisaties en burgerinitiatieven van Delft op 14 februari 2018

Delft voor Elkaar en de Delftse Uitdaging willen graag de kracht van de Delftse Dagen gebruiken om vrijwilligers te blijven inspireren en informeren, en om vrijwilligers van vrijwilligersorganisaties en burgerinitiatieven de mogelijkheid te bieden elkaar te ontmoeten.

14 februari: Proeverij van kennis, inzicht en ervaringen speciaal voor vrijwilligersorganisaties en burgerinitiatieven van Delft
Woensdag 14 februari is een ‘authentieke Delftse Dagen-avond’ met een interessante lezing, een workshop en een borrel als afsluiting.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij – aanmelden kan tot maandag 12 februari, 09.30 uur!
Wil je nog deelnemen als vrijwilligersorganisatie of burgerinitiatief, dan kun je je aanmelden bij Muaha Tatipata à M.Tatipata@participedelft.nu of  bel naar 06 – 33087342. Vermeld hierbij je naam, naam organisatie, telefoonnummer en keuze workshop.

Programma

17.45 – 18.45 uur Inloop en ‘Valentijnsdaghap’

19.00 – 19.45 uur Lezing door Lucas Meijs, hoogleraar “Strategic Philanthropy”

20.00 – 21.00 uur Workshopprogramma

Je kunt kiezen uit één van deze leerzame, ontspannen en/of handige workshops:

1. Fondsenwerving

2. Pitch je naar een match – Hoe raak je het hart van de ander? En hoe krijg je wat je nodig hebt (van vrijwilligers, bedrijven, fondsen)

3. Grenzen stellen – Op een betrokken manier zorgen voor jezelf en de organisatie

4. Creatief oplossingen bedenken doe je samen – Door verhelderende vragen te stellen in plaats van direct oplossingen te bieden, versterk je jezelf en de ander.

5. Jongeren zijn Goud waard! – Hoe benut je talenten van jongeren?

21.15 – 22.00 uur Afsluiting met borrel

Locatie
Scholencombinatie Delfland
Van Bleyswijckstraat 72
2613 RT Delft

Gratis

Deelname is gratis. Bij no show zonder afmelding brengen wij € 25 in rekening.

Informatie
Neem voor meer informatie contact op met:

De Delftse Dagen worden mogelijk gemaakt door: Fonds 1818, Delft Gouden sociale Gemeente, scholencombinatie Delfland, de Delftse Uitdaging en Delft voor Elkaar.