UPDATE Delft voor Elkaar: onze maatregelen én ondersteuning aan Delftse inwoners

Delft voor Elkaar matcht vraag en aanbod Coronahulp Delft

‘Zo zorgen we met elkaar, voor elkaar’

Bij Delft voor Elkaar kunt u terecht met al uw (hulp)vragen. Uw vragen worden waar nodig doorgezet naar onze Matchmaker; een sociaal werker die vraag en aanbod bij elkaar brengt.

U kunt via 015 7600 200 of via e-mail info@delftvoorelkaar.nl terecht voor allerhande vragen; of het nu gaat om een luisterend oor, boodschappen doen, opvang kids, etc. Dit kan voor uzelf zijn, maar ook voor een familielid, een vriend(in), buurman of buurvrouw. Bel ons gerust! Delft voor Elkaar heeft lijnen naar veel inwoners van Delft, die iets voor u willen en kunnen betekenen.

Wilt u zelf iets voor een ander betekenen? Kijk op NLvoorelkaar.nl; bellen of mailen naar Delft voor Elkaar kan natuurlijk ook.

#Coronahulpdelft

 

23 maart | Bewegen is belangrijk.
Nu door de coronacrisis met z’n allen sporten even niet mogelijk is, hebben de buurtsportcoaches van Delft voor Elkaar voor u oefeningen online gezet. Zo blijven we met z’n allen in beweging!

22 maart  | artikel in de Delft op Zondag: Delft voor Elkaar staat ook nu voor de Delftse inwoner klaar

 

Stichting Present Delft wil graag in deze onrustige tijd doorgaan met het verbinden van kleine groepjes vrijwilligers aan mensen in Delft die wel wat aandacht en contact kunnen gebruiken. Inmiddels zijn zij aangesloten bij de landelijke campagne #niet alleen, voor meer info zie https://nietalleen.nl/

 

Hulp bieden of hulp nodig? Stuur een e-mail naar vrijwilligerspunt@delftvoorelkaar.nl of kijk op de website van nlvoorelkaar.nl of gewoonmensendiemensenwillenhelpen.nl of stichtingpresent.nl/delft

 

Initiatieven

 

Preventiemaatregelen Delft voor Elkaar vanwege het Coronavirus

(update 16 maart) De laatste ontwikkelingen omtrent het Coronavirus heeft Delft voor Elkaar doen besluiten een aantal drastische en helaas noodzakelijke maatregelen te nemen. Dit doen wij vanuit preventie, want wij willen de inwoners en onszelf beschermen. We vinden dit ook lastige keuzes, gezien het sterk sociale karakter dat ons werk kenmerkt.

Bij het maken van de keuzes zijn wij uitgegaan van a) wat is goed voor onze medewerkers en vrijwilligers en b) wat is goed voor onze klanten?

Wat betekent dit concreet?

Voorop staat om met minimale ondersteuning Delftenaren met (urgente) hulpvragen te kunnen blijven ondersteunen.

Om fysiek contact te vermijden staan wij u graag telefonisch te woord. Mocht een face-to-face gesprek nodig zijn, dan volgen wij het advies van het RIVM (geen handen schudden, afstand houden, extra hygiëne maatregelen).

Tot 6 april 2020

  • Zijn de wijkcontactpunten gesloten. U kunt uw vraag altijd telefonisch stellen via 015 760 02 00 of per e-mail: info@delftvoorelkaar.nl
  • Vinden er geen (groeps)activiteiten plaats. Dit geldt ook voor de activiteiten die door de buurtsportcoaches worden georganiseerd.
  • Rijdt de BUDD-bus niet

Heeft u een vraag, wilt u een van onze cliëntondersteuners spreken neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 015 760 02 00, e-mail: info@delftvoorelkaar.nl of via ons contactformulier.